Wednesday, 30 January 2013

HUBBY ANGKAT



citer ni berlaku masa aku dah jadi bini org, actually aku kenal dgn hubby angkat aku ni masa b4 kahwin lagi (aku kahwin dengan org lain sbb hubby angkat aku ni suami org), tapi masa tu semua berjalan dengan lancar, takde sebarang aksi yang mengghairahkan pernah berlaku antara kami. tapi entah kenapa sejak aku kahwin banyak perkara yg dah terjadi antara kami, dari yg ringan2 sampai yg berat2 (faham2 je la).. kami selalu lakukan phone sex sampai masing2 klimax, ntah mcmana 1 hari tu aku takle klimax n nafsu aku meronta2 untuk dipuaskan...masa tu waktu lunch hour, then kami decide untuk pegi opis dia (masa ni 1st time aku nak 'main' dgn dia), on the way tu kami dua2 diam, aku rasa bersalah giler dgn suami aku sampai aku tanya pada hubby angkat aku 'sayang, btol ke apa yg kita nak buat ni'? then dia kata klu taknak dia bleh patah balik, aku ckp carry on la.. then bila sampai opis dia aku pegi bilik air untuk buang air kecil n cuci la apa yg patut, lepas tu aku lepak kat sofa, jantung aku rasa mcm nak tercabut! dia duduk kat sebelah aku, masing2 senyap, aku pun tak tunggu lama terus terkam dia (bila nafsu dah kuasai fikiran tu la jadinya), aku duduk atas riba dia sambil mengadap muka dia, kami french kiss, lama! aku kulum lidah dia n dia pun buat sama, sambil tu tangan dia meraba breast aku yg bersaiz 38c, aku bisik kat dia 'nak raba kat luar je ke'? dia macam faham maksud aku membuka butang baju kebaya aku satu persatu, sambil tu kami masih french kiss n kulum mengulum diantara 1 sama lain, perlahan2 dia cium tengkuk aku sampai meremang bulu roma aku sambil tangan dia membuka bra aku..tanpa membuang masa dia memcium breast aku, menghisap n menggentel2 nippels aku (favourite part aku), aku mmg ghairah giler! 'private part' aku dah banjir! aku biarkan dia hisap lama2 nipples aku...mmg aku dah tak tahan! dia jilat, gigit manja kat nipples aku..dia tau itu aku punya favourite part.. lama giler dia main kat situ, aku pun tak tunggu lama bangun dari duduk mengadap dia aku terus terkam nipples dia, gentel n jilat 1 after another.. dengar dia punya moaning pun dah buat aku rasa mcm nk ter klimax!! hahaha!! sambil aku jilat n main nipples dia, aku buka seluar slack n lucutkan seluar slack dia, 'bird' dia tak besar sgt n tak kecik sgt..biasa je tapi cukup untuk memuaskan aku, pada aku tu semua tak penting janji dia 'main' bagus! aku masih lagi di nipples dia, menjilat n menghisap..sambil tu tgn aku memainkan peranannya..mengusap2 n mengurut2 manja 'bird' dia...aku tengok muka dia dah terkulat2 menahan kesedapan.. aku pun terus turun kebawah, aku jilat2 sikit kepala 'bird' dia, jilat dari atas kebawah saja bagi dia ternanti2, aku pun masukkan 'bird' dia dalam mulut aku aku kulum atas kebwh, bwh keatas, sambil lidah aku kt dlm mulut main2 'bird' dia ('bird' dia dah keras macam kayu)..aku nak bagi dia extra sedap dengan menjilat 'egg' dia..dia menggeliat sakan..hehe..lama gak aku kerjakan 'bird n egg' dia..then dia tarik aku suruh duduk kat sofa, then dia kata 'my turn'! dia gomol breast aku especiaaly nipples aku sambil dia lucutkan kain n panties aku... then dia slowly turun kebawah n mula menjilat 'private part` aku yg mmg dah sedia lencun.. perghh!! sedap giler!! lidah dia main2 kat clit aku sambil dia isap2 kat situ! honestly speaking husband aku pun tak pernah buat mcm tu! then dia jolok2 lubang aku dengan lidah, mcm istilah inggeris kata tongue fucking..mmg aku dah tak tahan! aku ckap kat di 'sayang, tak tahan la...', dia pun bangun n baringkan aku kat sofa sambil memainkan 'bird' dia pada 'private part' aku.. perlahan2 dia memasukkan 'bird' dia dlm 'private part' aku...dia sorong tarik perlahan2, then makin lama makin laju, bunyi moaning aku dgn dia jgn cakap ar.. mmg mengghairahkan! aku rasa mcm dah nak ter klimax, then aku ckp kat dia 'sayang,i nak duduk atas u'.. then aku bangun sambil tu aku ckp pada dia, 'i dah nak klimax ni'.., then aku duduk atas dia, sambil henjut2.. aku bleh rasa 'bird' dia sampai hujung dlm 'private part' aku..sambil aku henjut dia hisap nipples aku, mmg aku dah tak tahan! aku ckp pada dia 'i dah nak cum!' then dia pun henjut sama tapi lagi laju sama2 dgn aku sambil hisap nipples aku dan aku pun menjerit 'sayang! i'm cuming!' mmg puas giler! lepas tu aku bangun n dia baringkan aku, dia masukkan 'bird' dia sambil sorong tarik dengan laju, aku rasa macam dia pun nak cum, aku pun sambil2 tu main nipples dia, then dia cakap kat aku 'baby, i dah nak cum ni!' dia pun henjut laju giler, then tetiba dia keluarkan 'bird' dia pancut atas perut aku.. 'aaaaahhhh! feel so good!' itulah apa yg aku dengar, kami tak buat mcm citer blue tu pancut dlm mulut, sori..aku tak suka, dia pun tak suka..lepas tu kami french kiss, then aku cepat2 pakai baju, dia sempat peluk aku sambil cakap, 'baby, i really love ur breast'!! aku senyum je, then terus masuk bilik air cuci apa yg patut, aku dah lambat nak masuk opis balik ni..lepas tu dia anta aku balik opis. mmg lepas tu kami mmg ada buat lagi tapi tak selalu sbb line tak clear, kami slalu phone sex je, tapi masing2 puas walaupun sekadar melalui telefon sbb masing2 dah tau kesukaan masing2,ada sekali 2 dia dtg opis aku then kami buat kt opis je, tapi express je, setakat cium2, dia hisap nipples aku n 'private part' aku n aku kulum 'bird' dia then kami buat penetration tapi mmg cepat la... so itula citer aku, tapi sekarang kami dah putus diatas sebab2 yg tertentu.. lain kali aku citer lagi pengalaman2 aku main dgn dia, tapi yg best2 punye je la..ok chow!

2 comments:

Alexei Kozlovosky said...

PERKHIDMATAN SOSIAL ESCOT.SAYA BEKAS COMMANDO BERPANGKAT LT.MUDA,LULUSAN DARI MOSCOW STATE UNIVERSITY,KHIDMAT DGN TENTERA MALAYSIA 5 TAHUN SAHAJA.BEKERJA DI RUSSIA 7 THN DGN RUSSIAN PRIVERT ARMY.PAKAR SENJATA API DAN BAHAN LETUPAN(BOM) PENGALAMAN BERPERANG DI AFGAN, BOSNIA,KOSOVO,CONGO & BANYAK LAGI.MENYEDIAKAN PELBAGAI PERKHIDMATAN YANG PROFESIONAL (TERMASUK SEKS).SOAL BAYARAN BOLEH DI RUNDINGKAN.

MAKLUMAT LANJUT :
HUBUNGI : MR. ALEXEI KOZLOVSKY
TEL/SMS : 010-2060774 (24 JAM)
EMAIL : alexei85@yahoo.com

Agustina Lucky said...

Kumpulan Gambar Vagina Perawan dan Yang Sudah Tidak Perawan


Foto Mesra Payudara Bugil dan Telanjang Bella Shofie Terbaru


Gambar Bugil Wanita Asia Cantik Dan Mulus Sexy


Dian indri, seorang istri berjilbab dari lereng lawu


Kumpulan Foto Tante Girang Hot sedang Tidur Telanjang Tanpa Busana yuk..!!


199 Foto Bugil Gadis Arab Pamer Memek Berbulu Lebat


Foto Hot Susu Tante Janda Kembang Cantik Dan Seksi


Ayumi Pose Telanjang Sambil Mandi Dikolam Renang


Foto Payudara atau Toket Gede Cewek Jepang


Download Kumpulan Foto Cewek Jilbab Nungging


Foto Bugil Tante Girang Lagi Di entot dan di jilat memeknya


Inilah foto hot ngetot memek mulus gadis pangilan


Mulus Basah Memek mulus Cewek Bugil Foto Memek


Kumpulan Foto Memek dan Vagina Gadis Perawan Hot


Koleksi Foto Pramugari Seksi Pamer Payudara Montok


Pose Panas Gadis-Gadis Cantik pamer Payudara Besar


Gambar Foto Julia Perez Bugil Kelihatan Payudara Besar


Foto Bugil ABG Terseksi dan Tercantik Tanpa Sensor


Gadis Perawan Nakal Ngentot Gaya Baru Ngangkang


Kummpulan Foto Bugil Hot Artis Wanita dari Negara Arab


ABG Bugil Dan Gadis Bispak Jago Ngentot With Toket Gede


Video bokep tante girang artis indonesia foto bugil memek


Bispak Montok Telanjang dikamar Hotel Memek Basah


Lina Pamer Memek Mulus Ayam Kampus Kota Depok

Post a Comment