Tuesday, 29 January 2013

CIKGU R

Saat paling gembira skali dalam hidup aku mase aku blajar di form 4 .

Skarang ni aku dah form 5 dan sk00l di [secret],aku minat kat satu cikgu yg mengajar aku sains dan bagi aku dia yg paling handsome skali antar semua cikgu yg ada .

Kisah ni berlaku mase aku kene denda ngan guru besar sbb xsiapkan keje rumah yg diberi oleh cikgu,mane nak siap dah kalau asik pandang muke cikgu tu je. Die ckp pun xdengar .

Denda yg guru besar bagi kat aku , kene siapkan keje skolah sampai habis.Aku pun terpaksa la buat sbb takut kene panggil ibubapa. Kebetulan pula cikgu yg mengajar aku ialah cikgu yg aku minat. Jadi xkisah la kene buat lame2 pun .

Lepas je siap keje skolah tu,cikgu yg aku minat tu [ Cikgu R] bagi aku balik rumah.Aku pun simpan la buku2 sume sbb nak balik.. mase aku turun tangga bangunan,aku tgk huan rintik2 je & aku xsedar plak yg cikgu R ade kat belakang aku.cikgu R tegur aku ..

Cikgu R:boleh ke balik hujan2 ni ?
Aku :boleh,terpakse la cikgu .
Cikgu R:kalau nak meh la cikgu hantar ke rumah,lagi pun cikgu nak jumpe ayah awak.
Aku :nak jumpe ayah saye ? buat ape ? pasal hal tadi ke ? [dlm hati aku dah gelabah ni,mcm mane nak kasi cikgu R ni xpegi rumah aku]
Cikgu R:ye la ..mari cikgu hantar
Aku :ok cikgu . [terpakse]

Aku pun masuk dalam kete cikgu R ni ......

Tibe2 hujan plak jadi lebat sampai xnampak ape2 pun kat cermin kete tuh.Cikgu R kate , kite berhenti kat rumah cikgu dulu la,lagi pun cikgu nak mandi skali.
Aku diam je ..

Sampai je kat flat cikgu R ni,kami masuk lif. Cikgu R tekan tingkat 13.dalam lif tu aku diam je..Lepas dah sampai tingkat 13 aku dan cikgu R keluar dan pegi rumah die.Die bukak kunci pagar dan pintu rumah ,then kami masuk.

Cikgu R :kalau nak tgk Tv ,bukak la.Cikgu nak pegi mandi dan siap2 dulu.
Aku :Ok !

Aku pun bukak la Tv .. aku xtahu mane satu plug tv main hentam je la. Tiba2 kat Tv tu kuar gambar BLUE !! aku dah gelabah gile takut cikgu R datang,tgk2 mmg die datang dekat aku.Cepat2 aku tutup suis tv.

Cikgu R:knape xbukak tv tu?
Aku :xpe la cikgu ..
Cikgu R terus bukak suis Tv.Aku cepat2 tutup muke aku . Cikgu R pun mule2 terkejut jugak sbb tgk2 je kuar gambar BLUE tu .
Cikgu R:xpernah tgk ke cite2 mcm ni
Aku :pernah .
Cikgu R:habis knape tutup muke?
Aku :mane la tahu kot2 cikgu kate ape plak nanti.
Cikgu R:tgk je la .
Aku :aku diam kan diri jekk .

Lepas je 15 menet aku tgk cite tu,tibe2 lak aku rase nak terkencing.dah la aku tgh sejuk ni,hujan lebat kat luar.
Aku pun bangun la nak pegi ke tandas.dlm perjalanan nak ke tandas aku tgk pintu bilik cikgu R xberkunci.Aku intai le ape yg ade kat dalam bilik cikgu R , tgk2 cikgu R tgh bukak baju ngan seluar sbb nak gi mandi[first time aku tgk cikgu R berbogel.real2 plak tu.tapi sygnya die pusing ke arah belakang]..tah mcm mane cikgu R pandang ke arah pintu,aku tersentak terus pegi ke tandas.

Lepas aku buang air je aku terus keluar. aku berselisih ngan cikgu R yg memakai tuala tu.aku senyum je kat cikgu R dan die balas balik .

Lepas je 10-15 menet cikgu R mandi , aku yg tgh tengok cite BLue tu rase mengantuk plak. makin lame makin kecil je mate aku.

AKu terlelap,dan aku berpakaian pelikat mase tu xberbaju.Lame skit je aku rase ade org memegang kemaluan ku.Aku terkejut ,aku tgk cikgu R tgh urut2 batangku.
Aku berkata :

Aku :cikguu..ape ni?
Cikgu R:xboleh ke?
Aku :bukan xboleh,tapi cikgu kan straight org nya .. saya selalu tgk cikgu rapat ngan pelajar2 perempuan!
Cikgu R:ye la .. tapi cikgu bukan straight.
Aku :diam je la dan membiarkan saje ape yg cikgu R buat padaku.mase cikgu r nak menyelak kain pelikat aku,aku bagi syarat kat cikgu R .
Aku :cikgu , lepas cikgu saya pulak ye..
Cikgu R:ok!

Cikgu R menyelak kain pelikat ku,dan melihat batang ku .
Cikgu R mengulum batang ku sehingga kan aku xdapat menahan kenikmatan nya.aku meronta dalam hati je.Lepas Tu Cikgu r menggosok2 batangku dan aku seperti nak gila dibuat nya.Tiba2 cikgu R berhenti !Cikgu R membuka Tuala nya dan aku melihat batangnya yg besar lantas cikgu R menyua batangnya ke hadapan mulut ku .. dengan cepat aku mengulum .. best gile batang cikgu R ni ..

Selepas 15 menet aku mengulum , cikgu R menyuruh aku berbogel,cikgu R membuka kain pelikat dan baju ku .. lalu cikgu R mengulum sekali lagi batang ku.aku membiarkan saja.

Aku memberitahu cikgu R untuk masuk ke bilik .
Aku dan cikgu R masuk ke blik dalam keadaan berbogel tanpa seutas benang .Kemudian aku mengulum sekali lagi batang cikgu R selama 20-25 menet.lalu cikgu R menyuruh aku melutut,aku mengikut sahaja apa yg cikgu R suruh.Lalu cikgu R memasukkan jari nya kedalam punggung ku .. terasa seperti nak terberak,tetapi aku menahan saja .. kerana rasa nya lain drpd nak berak.kemudian cikgu R memasukkan batangnya kedalam punggung ku dan aku terasa sakit sedikit kerana batang cikgu R besar .

Lepas saja cikgu R meliwat aku,cikgu menyuruh aku menggosok2 batang nya sehingga keluar air mani . aku menggosok2 batang cikgu R dengan laju ,tp lama kelamaan tangan aku lenguh.Cikgu R berkata sedikit saja lagi,kemudian aku semakin laju menggosok batang cikgu R . cikgu R berkata

Cikgu R:cepat1 cikgu R menyuruh aku membuka mulut,dan aku membuka lalu cikgu R menyua batangnya ke mulut ku dan mengeluar kan air maninya kedalam mulutku .Cikgu R menyuruh aku menalan dan aku hanya mengikut saja..

Cikgu R memegang batangku pula sambil menggosok2 batang ku .. lama kelamaan aku terasa seperti nak terkeluar air mani ku dan aku berkata pada cikgu R

Aku :cikgu dah nak keluar ni.
Cikgu R:ok.[cikgu R membuka mulut nya dan aku mengeluarkan air mani ku kedalam mulut cikgu R]cikgu r hanya menelan dengan selamba je ..

Aku melihat jam dalam bilik Cikgu R,sudah pukul 8:15.
Aku memberitahu cikgu 4 yg aku hendak pulang,kerana takut mak aku risau.Cikgu R berkata ok !

Semasa aku memakai seluar dengan cikgu R,aku pergi kepada cikgu R dan mengulum sekali lagi batangnya.aku xboleh melepaskan batang cikgu R kerana itu adalah pertama kali aku mengulum batang Cikgu yang aku minat.

Cikgu R:xpuas2 lagi ke?
Aku :belum lagi cikgu.
Cikgu R:sudah2 la tu . nanti kite buat lagi
Aku :cikgu,boleh pinjam telefon?nak telefon emak !
Cikgu R:buat ape ?
Aku :Saye nak tidur dirumah cikgu ,boleh ?
Cikgu R:boleh,xkisah.lagi pun cikgu sorang2 je !
Aku :ok cikgu ,saye telefon emak saya kejap.

Aku memberitahu mak aku bahaw aku tidur dirumah cikgu kerana peperiksaan dah nak dekat,aku nak belajar dengan cikgu dirumahnya.emak aku membenarkan aku tidur dirumah cikgu R.aku terlalu gebira.

Aku memberitahu cikgu yg emak aku benarkan aku tidur dirumahnya,cikgu R hanya tersenyum.lantas cikgu R membuka semula seluar dan baju yg dipakai tadi.aku kembali berbogel dan cikgu R tidur dikatil sambil membaca buku komik.aku bertanya kepada cikgu R..

Aku :cikgu,boleh tak?
Cikgu R:boleh.!

Aku dengan selamba nya mengulum batang cikgu R dan aku mencium diseluruh badan nya sehingga ke kaki. aku bermain dengan bulu2 yg lebat pada batangnya dan cikgu R hanya melihat gelagat ku.jam di dinding menunjukkan pukul 11.30.Cikgu R berkata masa untuk tido.

Lepas sahaja pukul 12 aku melihat mata cikgu R tertutup rapat,lantas aku xdapat menahan nafsu ku kerana kami tidur tanpa berbaju dan kami berbogel.aku mencium mulut cikgu R dan cikgu hanya tidur dengan nyenyak nya .. selepas itu aku menyonyot tetek cikgu R .cikgu R selalu pergi ke GIM dan badan nya berotot.lama2 aku pun turun kebawah ke batangnya lalu mengulum sambil bermain dengan bulu2 nya dan buah zakar cikgu R itu.

Setelah lama bermain aku letih yg xterhingga,akhir sekali aku ingin cuba tuk memasukkan batangku kedalam punggung cikgu R . cikgu R tidak terjaga dari tidur nya .mungkin kerana terlalu letih.selepas 15 menet aku meliwat cikgu R aku mengeluar kan batangku dan meletakkan batangku di celah2 punggung cikgu R sambil memeluk nya ..aku kemudiannya terlelap.begitulah cerita nya pada diri aku..

Untuk pengetahuan anda semua , aku duduk dirumah cikgu R selama sebulan.kami pergi ke sekolah bersama-sama dan pulang juga bersama.kami tidak memakai apa2 [ baju&seluar]didlm rumah cikgu R kami hanya berbogel.

Makan berbogel,tgk Tv berbogel,mandi berbogel dan tidur juga berbogel dan kami selalunya melakukan seks selepas balik ke sekolah.. itu lah saat2 gembira dan my first time aku bersama-sama dengan cikgu yang aku minat !

7 comments:

Adriana Lily said...

[Ass Point Fuck] Photo Pemerkosaan : ABG Korban Pemerkosaan Lagi Kena Entot 2 Cowok..Kasihan Banget Gan


[Ass Point Fuck] Photo Ngentot Hot : Adegan photo Abg Saat Dientot..meringis keenakan Gan


[Ass Point Fuck] Photo memek Perawan : Lubang sempit memek perawan Yang masih Rapet.


[Ass Point Fuck] Si bibir seksi lagi photo bugil pamer susu gede..yahut men..??


[Ass Point Fuck] ABG Lesbian : Koleksi Photo hot Pamer Susu & memek.


[Ass Point Fuck] Photo Hot ayam Kampus : ABG Wajah Lugu Lagi Tampil Bugil.


[Ass Point Fuck] Photo bugil abg jepang lagi pengen di entot..mulus gan susunya


[Ass Point Fuck] Memek Bule : Koleksi Photo memek ABG Bule Yang Penuh Nafsu


[Ass Point Fuck] Photo Hot Tante Horny lagi Pamerin Toket Mulusnya...Wahh Gila


[Ass Point Fuck] Photo Memek ABG : Memek Menganga Siap Dimasukin Bang...???


[Ass Point Fuck] ABG meki Sempit Lagi Ngentot Gaya Pangku...Mantapp


[Ass Point Fuck] Abg Susu Kimcil lagi Ngremes susunya..Manis gan


[Ass Point Fuck] ABG Ngentot : ABG Manis Puting Mungil Lagi Ngentot..wah asyiknya


[Ass Point Fuck] Photo Chika : Pose nakal Chika Lagi Pamerin susu montoknya.

Lucy Saputri said...

cerita seks melayu - cerita.malay3gp.com

Isha Chawla said...

Malaysian College Girls Big Boobs And Shaved Pussy 27 Pictures


Indonesian Housewife Fucking With Car Driver While Her Husband Sleeping


Pretty Malaysian Model With Tight Pussy


Pakistani School Girl Forced Raped Fucking Video Capture By Mobile


Sunny Leone Erotic Poses Spreading Pussy Seducing Porn Tube


Sexy Girl Nude Bathing Pictures By Hidden Camera


Muslim Hijab Girl Sucking Her Boyfriend Big Penis


Thai Slut Taking Two Big Dick In Her Pussy


Malay Sexy Girl Open Pussy Giving Hot Blowjob Her Bf


Arab Girls have Big Ass : Perfect shaped Arab girls Rare Fucking Image


Video Clips- Iranian Girls Sex For Money In Hotel


Hot sexy Arab girl strip clothes and showing her tits Pussy hole nude photos


Japanese Office Girl Anal Sex At Office With Her Boss


Japanese School Teacher Raped In Class Room


Sweet actress Alia Bhatt showing her hot big boobs pics and Shaved Pussy


Japani College Girl Having Sex with her teacher


Malay Missionary Style In Leaked Sex PLAY


Lovely Malaysian Teen Girl Nude Selfie Image


Muslim Girl First Time Sex Video Captured By Her Boy Friend


Pakistani MILF Farzana Caught While She Sex With Her Son Friend


Bali Beautiful Girl Poses Nude In Nature Outdoor


Fucking a Teen Indonesian Maid on The Hidden Cam Video


Horny Indonesia college students fucking on The Class Room


A Group Of Japanese Girls In Bikinis Get Fucked At The Beach


Hina Khan Doing Sex With Her Driver


Slim Asian Cute Girl Gets Doggy Hardcore Fuck


Thai Girl Giving A Good Blowjob To Old Man And Swallows


Sunny Leone Doing Group Sex In Toilet


Chinese Malay Couple Having Sex In Beach


Blond Guy Fucking a Chinese Babe in The Tub Sin City


Malay Muslim Amateur Woman Babe Got Sucked And Oral Fucked

Agustina Lucky said...

Kumpulan Gambar Vagina Perawan dan Yang Sudah Tidak Perawan


Foto Mesra Payudara Bugil dan Telanjang Bella Shofie Terbaru


Gambar Bugil Wanita Asia Cantik Dan Mulus Sexy


Dian indri, seorang istri berjilbab dari lereng lawu


Kumpulan Foto Tante Girang Hot sedang Tidur Telanjang Tanpa Busana yuk..!!


199 Foto Bugil Gadis Arab Pamer Memek Berbulu Lebat


Foto Hot Susu Tante Janda Kembang Cantik Dan Seksi


Ayumi Pose Telanjang Sambil Mandi Dikolam Renang


Foto Payudara atau Toket Gede Cewek Jepang


Download Kumpulan Foto Cewek Jilbab Nungging


Foto Bugil Tante Girang Lagi Di entot dan di jilat memeknya


Inilah foto hot ngetot memek mulus gadis pangilan


Mulus Basah Memek mulus Cewek Bugil Foto Memek


Kumpulan Foto Memek dan Vagina Gadis Perawan Hot


Koleksi Foto Pramugari Seksi Pamer Payudara Montok


Pose Panas Gadis-Gadis Cantik pamer Payudara Besar


Gambar Foto Julia Perez Bugil Kelihatan Payudara Besar


Foto Bugil ABG Terseksi dan Tercantik Tanpa Sensor


Gadis Perawan Nakal Ngentot Gaya Baru Ngangkang


Kummpulan Foto Bugil Hot Artis Wanita dari Negara Arab


ABG Bugil Dan Gadis Bispak Jago Ngentot With Toket Gede


Video bokep tante girang artis indonesia foto bugil memek


Bispak Montok Telanjang dikamar Hotel Memek Basah


Lina Pamer Memek Mulus Ayam Kampus Kota Depok

Nasimah Noor said...

Kumpulan ID Wechat ABG Tante Girang Hot dan Sexy


Gaya Seks Doggy Style Versi Terbaru Bikin Puas


Aku Semprotkan Seluruh Spermaku Ke Mulut Janda Nakal


Video Bokep Cewe Bispak Lagi Nyepong


awek gadis melayu lucah bogel tetek seksi tudung seksi ketat skodeng


Koleksi Gambar Bogel Awek Bohsia Comel


Video Lucah Gadis Melayu Sex Paksa


Kunikmati Saja Tubuh Mbak Janda Muda Haus Seks


Video Lucah Jerit Kesakitan Pertama Kali Main


Cerita Dewasa Godaan Kakak Ipar Kesepian


Gambar Bogel Awek Dari Stesen Komuter Kasik Raba


Video Lucah Berahi Bersama Pasangan Siap Bawa Anak


fuck gadis melayu dalam pussy dan secara ringkas dalam dubur


Lubang fuck teruja dan berahi menggembirakan


awek melayu hisap sedap pantat bulu lebat


Seketeri kena fuck dengan english boss


Foto Bugil Cewek Cantik Berpinggul Besar dan Bokong Semok Montok


Abg SMP Ngentot di Kebun Masih Berseragam Sekolah


Amoy Cantik Bugil di Depan Pintu Gerbang Rumah


Cewek Abg Berseragam SMP Bugil dan Ngentot


Gambar Foto Wanita Yang Berpantat Besar


Ceritaku dengan Sopirku Sendiri yang tak terlupakan


Cerita Dewasa ML Dengan Calon Dokter Berjilbab


Di Ajak Ngentot Sama Mami Tiriku Yang Montok


Ngentot Dengan Mbak Narsih Kaka Ipar Yang Bahenol

Lucy Saputri said...

kisah lucah cikgu

Sulaiman Daud said...


Cerita yang bagus.. teruskan..
Tumpang Iklan
Ha..besar macam Negro
Isteri macam kancil..ermm
>>>Baca Sini Kalau Berani!<<<

Post a Comment